Scandalul continuă. Liberalii vor boicota şedinţele conduse de Iordache şi Dragnea

| 06 dec, 14:52

Deputaţii liberali vor boicota toate şedinţele de plen al Camerei care vor fi conduse de Liviu Dragnea sau de Florin Iordache, până când cererile de revocare din funcţie a celor doi vor fi supuse votului, a anunţat joi purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.

"În acest moment, atât Liviu Dragnea, cât şi Florin Iordache au pe ordinea de zi două cereri de revocare din funcţiile pe care le deţin în conducerea Camerei Deputaţilor. Această procedură trebuie finalizată cu un vot final în următoarea şedinţă de plen. Atâta timp cât pe ordinea de zi vor fi aceste cereri de revocare şi ele trebuie să fie pentru că au fost votate deja ieri, atât Liviu Dragnea, cât şi Florin Iordache nu pot conduce şedinţele Camerei Deputaţilor. Vom boicota toate şedinţele de plen care vor fi conduse de Liviu Dragnea şi Florin Iordache, adică nu vom participa la aceste şedinţe, pentru că în acel moment comit un abuz", a spus Dancă.

Acesta a menţionat că şedinţa Camerei de miercuri, în care Opoziţia a încercat să îi revoce din funcţie pe Dragnea şi Iordache, a fost "regulamentară", iar Iordache trebuia să lase un alt vicepreşedinte să conducă plenul. 

"Pentru revocarea din funcţie a preşedintelui Camerei există două situaţii distincte. Una - vizează retragerea sprijinului politic din partea grupului parlamentar care l-a propus în funcţie şi - a doua, care a fost invocată miercuri de PNL, este o încălcare a Constituţiei, pe care preşedintele Camerei a comis-o în momentul în care a refuzat convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului după protestele din 10 august", a arătat Dancă.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ