Scandalul de la Opera Națională continuă: Alina Cojocaru şi Johan Kobborg nu mai au voie să intre în clădirea Operei

| 26 apr, 08:25

Telenovela de la Opera Naţională Bucureşti continuă cu un nou episod. Mai exact, de marți, balerina Alina Cojocaru şi Johan Kobborg, cel care a coordonat trupa de balet, nu mai au voie să intre în instituţie. Documentul, semnat de directorul de Resurse Umane şi de cel de la Salarizare, a fost trimis şi la firma de pază. Pe lista neagră se mai află şi fostul director interimar, George Călin.

Alina Cojocaru şi Johan Kobborg nu mai au voie sa intre în clădirea Operei. Cel puțin asta reiese dintr-un document semnat de directorul de Resurse Umane al ONB și trimis către biroul de paza al instituției. Cei doi nu sunt singurii care se regăsesc pe lista persoanelor non grata în celebra instituţie. Sunt nominalizate alte şapte persoane, printre care George Călin, cel care fusese anunţat de ministrul Culturii ca director interimar.


Şeful echipei de pază este astfel anunţat că unor persoane le-au încetat contractele cu Opera. După ce documentul a fost scos la imprimantă, au fost adăugate cu pixul si numele lui Emil Popescu şi Alina Cojocaru.

De câteva săptămâni, Opera Naţională Bucureşti este în centrul unui scandal de proporţii, în care sunt implicati dirijorii Vlad Conta şi Tiberiu Soare, care reprezintă noua conducere, şi balerinul Johan Kobborg, coordonatorul Companiei de balet.


După ce a fost numit director interimar, Tiberiu Soare a şters numele lui Kobborg de pe site-ul Operei, unde era menţionat ca director al Corpului de balet, motivând că o asemenea funcţie nu există în organigramă. Acesta a fost începutul scandalului, care pare că nu se mai încheie şi din cauza căruia angajaţii au refuzat să urce pe scenă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ