Scandalul din familia lui DINU PATRICIU ia amploare. Averea magnatului e o enigmă

| 11 sep, 19:37

Se ceartă de mai bine de un an pe o avere care nu există! Deşi testamentul lui Dinu Patriciu a fost făcut public de curând, moştenitorii rămaşi în urma omului de afaceri nu se vor alege cu prea mare lucru. Mai ales că acum a intervenit şi statul care îşi vrea datoriile înapoi.

Băieţii ca băieţii, dar ce te faci când plâng bogaţii. De când a părăsit această lume, scandalul pe averea lui Dinu Patriciu a luat amploare de la o zi la alta.

În momentul morţii sale, se pare că Dinu Patriciu mai era milionar doar cu numele, căci în conturile bancare sufla vântul.

"Moştenirea lui este grefată de foarte multe datorii. La data decesului lui Dinu Patriciu, "Dumnezeu să-l ierte!", pasivele erau mai mari decât activele. Averea lui Dinu Patriciu, în realitate, era pe minus, nu pe plus," a declarat Sorin Roşca Stănescu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Află mai multe detalii aici.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ