Scenariu bombă: Iohannis este la un pas să piardă alegerile prezidențiale

| 24 iul, 09:37

Deși actualul președinte pare să nu aibă adversar în momentul de față, lucrurile nu sunt foarte clare nici pentru Iohannis, spune într-un interviu, pentru PS News, sociologul Vasile Dâncu, directorul IRES. Acesta  reamintește că, de cele mai multe ori, favoritul a pierdut alegerile în România.

,,Ion Iliescu a pierdut în 1996, în fața lui Emil Constantinescu, Adrian Năstase, în 2004, în finala cu Traian Băsescu, Mircea Geoană, din nou în fața lui Băsescu, după ce exit poll-urile îl dăduseră câștigător, și, ultima dată, Victor Ponta, în 2014, care a plecat favorit cert în confruntarea cu Iohannis'', a subliniat Dâncu.

Un ajutor nesperat pentru PSD ar putea veni din opoziție, mai exact din partea USR-PLUS, care nu are experiența gestionării unui succes electoral și uită că ”votul emoțional și atașamentul bazat pe emoție durează foarte puțin biologic, dar și politic”,  a mai spus Vasile Dâncu, directorul IRES.

Tag-uri: iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ