Scenariu negru: Dragnea "va face țăndări" alegerile prezidențiale pentru a obține imunitate

| 16 apr, 14:54

După amânarea de ieri a procesului lui Liviu Dragnea se nasc scenarii sumbre în spațiul mediatic. Am putea asista la fraude electorale fără precedent în această toamnă, orchestrate de PSD, pentru ca Liviu Dragnea să câștige alegerile prezidențiale și să intre "sub umbrela imunității".

Liviu Dragnea a lansat ideea, în interiorul PSD, că va reuși să își amâne procesul până dincolo de alegerile prezidențiale și că va câștiga alegerile pentru Cotroceni, a dezvăluit jurnalista Ioana Ene Dogioiu la Realitatea TV.

Dacă viața lui Dragnea va depinde de această victorie în alegeri, ne putem aștepta la "fraude electorale cum țara asta nu a mai văzut", crede editorialista Ziare.com:

"Cred mai degrabă că acest complet va prefera să arunce cartoful fierbinte și să zică Hai să o luăm de la capăt. O înlocuim pe doamna Mera și mergem mai departe cu cine o fi. Prevăd și acolo o imensă discuție. Cine o să intre? Cine va fi judecătorul care o va înlocui? În PSD, Dragnea a lansat deja ideea că nu va fi condamnat, că va reusi să amâne un verdict până la prezidențiale, va candida și va câștiga. Dacă viața lui va depinde de această victorie, mă astept la fraude electorale cum țara asta nu a mai văzut, pentru ca Dragnea să câștige și să intre sub umbrela imunității. Asta e spaima mea cea mai mare. Dintr-o împiedicare de Dorel într-un dosar, am putea ajunge să ne trezim cu niște alegeri prezidențiale făcute țăndări, cu consecințe grave. Așa, era condamnat sau achitat și se încheia. Dar daca viata lui depinde de prezidențiale, și așa se profilează, mai ales dacă apelul se va lua de la capăt în septembrie, totul va depinde dacă ajunge sau nu presedinte. Atunci să te ții, Românie, de ce va urma în ziua votului și înainte de ziua votului", a spus Dogioiu într-o intervenție telefonică la Realitatea TV.

Potrivit lui Dogioiu, Dragnea a primit amânarea mult visată în proces nu datorită avocaților săi, ci datorită procurorului DNA care a solicitat două excepții de neconstituționalitate. Dragnea a primit pe tavă șansa de a beneficia de o decizie a CCR sau de pensionarea judecatoarei.

Tag-uri: liviu dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ