Schimbare radicală: Alina Gorghiu FELICITĂ guvernul Ponta după şedinţa de miercuri

| 26 aug, 19:14

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, felicită Guvernul condus de Victor Ponta, în urma ședinței de miercuri. Motivul: Executivul nu a luat în discuție astăzi un proiect de lege privind ”impozitarea mitei în sistemul sanitar”.

”Din fericire, Guvernul nu a luat în discuție în ședința de astăzi un proiect de lege privind impozitarea mitei în sistemul sanitar. Sper că nu e vorba de o amânare tactică, ci de renunțarea la o inițiativă care umilește medicii români.

Ideea enunțată săptămâna trecută de Victor Ponta ar trebui abandonată definitiv, iar preocupările guvernului ar trebui să se îndrepte spre îmbunătățirea condițiilor de exercitare a profesiei de medic. PNL consideră că e nevoie, în timp, de 6% din PIB pentru sănătate; un astfel de buget ar putea satisface la un nivel superior nevoile cadrelor medicale și ale pacienților”, a scris Alina Gorghiu, miercuri seară, pe pagina sa de Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ