Schimbări MAJORE în PSD. Cine sunt cei care vor părăsi partidul

| 08 dec, 2014

Preşedintele filialei municipale a PSD Satu Mare, primarul Dorel Coica, susţine că este nevoie de o reformă a întregului partid, de la conducerea centrală la organizaţiile din comune.

'Reforma trebuie să înceapă de sus în jos, de la cei care sunt compromişi, care sunt în cercetare, care au dosare penale, care aduc o pată de ruşine pentru imaginea PSD-ului. Eu zic că trebuie pornită de sus şi dusă până la nivel de organizaţii comunale, toţi - care nu ne reprezintă, care nu împărtăşesc ideile noastre, care sunt compromişi - trebuie să plece. Să rămână un partid social corect, flexibil, să aplice ideile europene social-democrate', a declarat Coica, duminică, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

El a precizat că se impune o analiză la nivelul organizaţiilor şi că va începe cu cea pe care o conduce, iar dacă membrii partidului consideră că nu a fost un bun preşedinte va face un pas înapoi.

'Sunt convins că peste tot se cunosc oamenii care nu au imagine bună la populaţie. Poate ar trebui să încep cu mine, să mă analizez eu, să văd dacă am fost un bun preşedinte, dacă mai pot să fiu un bun preşedinte. Exemplul personal o să-l aplic. Dacă colegii mei o să considere că nu am condus foarte bine bineînţeles fac un pas înapoi. Aşa mi se pare corect, lăsăm pe altcineva să vină. Prefer să deschidem partidul pentru foarte mulţi tineri, pentru că sunt tineri valoroşi, serioşi, te poţi baza pe ei', a mai spus Coica.

RomâniaTV.net: Sebastian Ghiță: Vom strânge semnături pentru un nou partid politic

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 dec, 2014
alia
Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ