Schimbul de replici între Ponta și Antonescu care a dus la demisia celui din urmă din fruntea Senatului

| 04 mar, 2014
Președintele PNL și al Senatului, Crin Antonescu, a anunțat în plenul Parlamentului că demisionează de la șefia Senatului în urma unui schimb de replici cu premierul Victor Ponta.

"Domnule prim-ministru Victor  Ponta, dumneavoastră vedeţi în prezenţa mea în fruntea Senatului semnul că USL-ul
nu mai există. Că există, pardon! NU. Vă spun eu. USL nu mai există! Aveţi curaj, ca să ne convingem amîndoi, să demisionăm acum din fucnţiile pe care le-am obţinut ca USL?" a întrebat în plenul Parlamentului Crin Antonescu.

"Eu demisionez din funcţia de preşedinte al Senatului, pe care mi-a dat-o USL, dumneavoastră din
funcţia de premier pe care v-a dat-o USL. Nu aveţi curaj dintr-un singur motiv. "Eu dacă nu mai sunt preşedintele Senatului sunt acelaşi, ba încă am mîinile şi mai libere... Dumneavoa dacă nu mai sunteţi prim ministru nu mai sunteţi nimic", a declarat Crin Antonescu. 

Replica lui Ponta

"Antonescu a ridicat o problemă serioasă. Avem un preşedinte care a anunţat că în 5 minute îşi dă demisia. Avem un preşedinte al Senatului care a anunţat că dacă nu trece referendumul îşi dă demisia. E în funcţie. Eu nu vin să-mi dau demisia. Eu vin aici să vă cer votul de încredere .... şi-mi voi exercita funcţia fără a anunţa cum îmi dau demisia fără să mi-o dau ca alţii!", a punctat premierul Victor Ponta.

Antonescu: Eu demisionez din funcţia de preşedinte al Senatului

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ