Se cere demisia președintelui CCR Augustin Zegrean: "Cancerul e generalizat, infecția a ajuns la os"

| 24 ian, 17:10

Președintele CCR, Augustin Zegrean, are de tras ponoasele, după ce judecătorul Toni Greblă a fost săltat de DNA. Membru al PMP și fost președinte al Agenției Domeniilor Statului, Radu Cristescu, susține că Augustin Zegrean ar avea legături cu mafia retrocedărilor și îi cere demisia acestuia.

”Da, ar trebui să demisioneze domnul Zegrean din CCR. Vă spun cu toată responsabilitatea. Cancerul e generalizat, infecția a ajuns la os. Numai bisturiul mai poate face bine. Eu când am văzut știrea cu Toni Greblă,  am văzut știrea cu un judecator de la CCR.

Este foarte bine că DNA și instituțiile au ajuns la acest nivel. Întotdeauna ne-am uitat la judecătorii aceștia ca la moaște. Că ei sunt mai presus de lege.

Vă spunam mai devreme despre prezumția de nevinovăție. Prezumția de nevinovăție funcționează în cazul lui Toni Greblă, ca judecător CCR. Funcționează? Nu funcționează. El trebuie să-și dea demisia acum!

Ajungând la nivelul ăsta, îmi permit să zic un lucru. În unele culoare de putere și politică se știe.

Foarte multă lume și-a pus întrebarea de ce, după toate dezvăluirile din cazul ANRP, deputatul Ioan Oltean nu pățește nimic. Și nimeni nu-l întreabă nimic. Protectorul domnului Oltean este președintele Curții Cunstituționale, Augustin Zegrean. De aceea nu se atinge nimeni de Ioan Oltean.

De aceea îi cer public lui Augustin Zegrean să-și dea demisia din fruntea CCR”, a afirmat fostul președinte al Agenției Domeniilor Statului, Radu Cristescu, la B1 TV.

Numele lui Ioan Oltean a apărut în cazul retrocedărilor ilegale, în care este implictă șefa DIICOT, Alina Bica, după ce șefa ANRP, Crinuța Dumitrean, a fost acuzată de implicare activă în afacerile necurate desfăşurate la ANRP. Crinuța Dumitrean a fost sprijintă politic de Ioan Oltean pentru a ajunge în fruntea ANRP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 ian, 23:03
TRAIAN TANASA
Zegrean merita sa fie n nu numai demis, ci si tras la raspundere
Cum a putut Augustin Negrean sa introduca, printr-o erata,un articol ambigu ca fiind cel mai potrivit in cazul REFERENDUMULUI anuland prin erata articole clare,care definesc clar ce sunt LISTELE ELECTORALE PERMANENTE??? Oare magistratii stiu limba romana??? Si-au dat seama cat de ambiguu este acest articol care are renumele de "ARTICOLUL CU ERATA"???
In fapt o fi vorba de abuz??? Media de ce nu si-a dat seama de ambiguitatea prevederilor "ARTICOLULUI CU ERATA"??? Conform textului "ARTICOLULUI CU ERATA" TRAIAN BASESCU trebuia demis!!!Atentie, II FAVORIZA PE CEI 7,4 milioane de votanti!!! Acest articol ambiguu, "ARTICOLUL CU ERATA", este inca in vigoare!!!
25 ian, 11:04
BASESCU,criminalul de romani
CHIORUL ,CU BANI FURATI
ACEST NEICA NIMENI ,CU DEFECTE IMORALE SI HOT DE RUMANI,
SA SE DUCA DRACULUI LA MORGA.DIN 2012 ,HANDICAP ZERO, SI GOLAN ANALFABET,JIGNESTE POPORUL ROMAN.SA SE DUCA IN IAD
CU MINE,HOTUL DE 300 DE VAPOARE SI MINE DE AUR.TOATE SUNT LA UDREA,COCOS,BISBOC,ANASTASE HOATA GRASA,SI ALTI MILOGI
24 ian, 19:00
Liviu Raduta
Sa fiti ai dracu de hoti.
24 ian, 17:30
iorgu vasile
cine?
Cui ii pasa VREODATA de ce zice Radu Cristescu, membru PMP?
Chiar nu aveti din ce face articole?

Zegrean e un basist gretos, dar nu el e miza, ci legea Big Brother.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ