„Se fură 10.000 de euro pe oră la CNADNR!”. Reprezentant al companiei: Ajungem la preț dublu pentru o autostradă

| 01 iun, 16:58

La Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri se fură ca- codru. Afirmația îi aparține lui Alin Goga, consilier juridic în CNADNR și reprezentant al Grupului de inițiativă.

“Păi să vină aici procurorii să vadă cum 10.000 de euro pe oră fură ăştia aici. 10.000 de euro pe oră! În fiecare ziulică. Cum s-a făcut ziua, cum pac! (...) dau contractele cui vor muşchii lor”, a declarat consilierul juridic pentru Puterea.

Acuzațiile acestuia vin în urma comunicatului prin care compania de stat a anunţat că a primit o singură ofertă pentru licitaţia privind refacerea lotului 3 din autostrada Sibiu-Orăştie.

„Lotul 3 are 22,1 km. Dacă împărţim 604 de milioane lei, cât este oferta Salini (pentru tot lotul 3 - n.r.), la 22,1 km, iese o sumă în jur de 27.391 lei pe metru liniar, care înmulţit cu 225 metri, cât este demolat acolo, ne iese o sumă în jur de 5-6 milioane lei. Ei bine, până acum, în regie proprie faţă de oferta care a rezultat dintr-o licitaţie, înseamnă că a depăşit o dată şi jumătate suma respectivă, fără a lua în calcul cheltuielile cu asfaltul şi alte lucruri care vin ulterior. Deci, în regie proprie, cu banii pe care îi fură domnul Homor (șeful CNADNR - n.r.), domnul Boloş (secretar de stat în Ministerul Transporturilor – n.r.) şi cu domnul Costescu (ministrul Transporturilor -n.r.), ajungem la un preţ dublu al autostrăzii”, spune Goga.

Șeful CNADNR are un salariu de 7.000 euro pe lună, mai spune Goga.

O porţiune de 200 de metri din autostrada Sibiu-Orăştie, aflată în zona kilometrului 60 şi deschisă în noiembrie 2014, se demolează şi se reface complet din cauza unor fisuri apărute în asfalt. Termenul de remediere a problemelor fusese însă stabilit iniţial de autorităţi pentru luna decembrie a anului trecut.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ