Se retrage o mare vedetă a televiziunii

| 04 apr, 2014

David Letterman, un prezentator de televiziune a carui faima a trecut de multa vreme granita SUA, unde de 21 de ani face emisiune "The Late Show", se retrage in 2015.

 

 

Dupa ce artistul Mike Mills, membru al trupei R.E.M., a lasat sa-i scape aceasta informatie, joi, vestea a fost confirmata chiar de Letterman, in varsta de 67 de ani, informeaza ContactMusic.

Omul de televiziune nu a anuntat o data clara pentru iesirea din scena, dar a spus ca aceasta va fi "in viitorul nu foarte indepartat".

Dupa aflarea vestii, multe celebritati si-au dat intalnire pe Twitter, unde au postat mesaje catre Letterman. Printre acestia s-a aflat Ellen DeGeneres, care a scris ca "Televiziunea nu va mai fi la fel fara tine, Dave". Si Jason Alexander, cunoscut din serialul Seinfeld, a transmis un astfel de mesaj.

In luna februarie a acestui an, si Jay Leno, in varsta de 63 de ani, a parasit platoul emisiunii "Tonight Show". El a fost gazda show-ului timpde 22 de ani.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ