SEAN PENN l-a dat în judecată pe regizoul Lee Daniels. Îi cere 10 milioane de dolari

| 23 sep, 17:52

Actorul Sean Penn l-a dat în judecată pe regizorul Lee Daniels, unul dintre realizatorii 'Empire', pentru că acesta din urmă ar fi declarat într-un interviu pentru o publicaţie americană că Penn are un comportament agresiv faţă de femei, scrie UPI.com.

Actorul în vârstă de 55 de ani a înaintat marţi o acţiune judiciară pentru calomnie la Curtea Supremă a statului New York în care cere despăgubiri de 10 milioane de dolari lui Daniels, pentru că acesta din urmă a declarat într-un interviu, publicat de Hollywood Reporter la 16 septembrie, că Sean Penn se comportă asemenea lui Terrence Howard în ceea ce priveşte maltratarea femeilor.

'Howard nu a făcut nimic diferit decât Marlon Brando sau Sean Penn şi dintr-odată este un demon. Acesta este un semn, de timp, de rasă, care ne arată unde ne aflăm în acest moment în America', declara Lee Daniels în interviul pentru Hollywood Reporter. 

În plângerea formulată Sean Penn susţine că acţiunea sa are rolul de a opri tendinţele unor persoane de a-l face el să subiectul 'unor atacuri scandaloase, macabre şi nefondate' doar prin referire la o situaţie anume. 

La sfârşitul anilor '80, actorul Sean Penn a fost în centrul unor discuţii publice privind agresarea fizică a soţiei sale de atunci Madonna. Penn şi Madonna au divorţat în 1989. În ciuda bârfelor publice la adresa sa, Penn nu a fost niciodată arestat, aşa cum este cazul lui Howard Terrence, cu atât mai puţin să fie condamnat pentru violenţă domestică, a declarat procurorul federal Matthew Rosengart, potrivit UPI.com.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ