Sebastian Ghiță, audiat la Belgrad de un judecător de cameră preliminară

| 19 mai, 15:44

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă, aflat în arest în Serbia de mai bine de o lună, ar urma să fie audiat astăzi la Belgrad ca urmare a cererii de extrădare formulate de autorităţile române.

Sebastian Ghiță va fi adus de la închisoarea districtuală din Belgrad la Curtea supremă, a transmis Luiza Tîrcă pentru "Perfect Imperfect".

Această primă audiere este făcută de un judecător de cameră preliminară, care verifică temeinicia probelor și a dosarului.

Mai departe, dosarul va ajunge în cameră preliminară la completul de 3 judecători. Decizia acestor magistrați nu va fi definitivă. Ministerul Justiției din Serbia este cel care dă avizul pentru extrădare.

Documentele au fost trimise la Belgrad de autoritățile române pe 27 aprilie. Sunt 475 de pagini traduse și înregistrate la Ministerul Justiției din Serbia.

Sebastian Ghiță a fost arestat la Belgrad în noaptea de 13 spre 14 aprilie. El era împreună cu fratele său când a fost prins. Sebastian Ghiță a prezentat acte false, pretinzând că este cetățean sloven.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ