Sebastian Ghiţă la RTV: Societatea va căuta un model de preşedinte diferit de Băsescu

| 30 iul, 2013

La viitoarele alegeri prezidenţiale românii vor căuta un "model" de preşedinte diferit de Traian Băsescu, a declarat deputatul PSD Sebastian Ghiţă, luni seară, la România TV. El este de părere că viitorul candidat USL, Crin Antonescu, este "de departe în pole position".

Sebastian Ghiţă a declarat că alegerile prezidenţiale din 2014 nu vor fi neapărat un joc de partide, ci "o luptă între personalităţile" viitorilor candidaţi.

"Societatea va căuta un model de preşedinte puţin diferit de Băsescu. Se va repoziţiona şi cred că acolo e cheia. Cărţile nu sunt făcute, dar trebuie să spun că domnul Crin Antonescu se află de departe în pole position. Are un profil bun şi sunt diferenţe majore între el şi Traian Băsescu. Toţi avem un vot şi o opţiune şi ar fi bine să nu ne grăbim", a spus Sebastian Ghiţă.

Deputatul social-democrat a vorbit şi despre un mesaj pe care i l-a transmis în trecut preşedintelui Traian Băsescu prin e-mail, pe care şeful statului a încercat la un moment dat să-l folosească împotriva sa: "I-am spus că vreau să ne întâlnim. Aşa am considerat, nu ltiu de ce l-a folosit în felul ăla. Nu mi s-a părut un atac pentru că scrisesem o singură frază. A spus atunci că Ghiţă se teme că nu va mai câştiga contracte cu statul. Dar contracte câştigă o firmă când câştigă o licitaţie. O să ajungă să fie responsabil de orice şi de nimic până la urmă. Aşa s-a întâmplat şi cu Ceauşescu".

Citiţi mai multe declaraţii ale lui Sebastian Ghiţă pe RTV.NET.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ