Sebastian Ghiţă, noi dezvăluiri despre planurile lui Florian Coldea

| 27 mar, 10:27

Fugarul Sebastian Ghiţă face noi "dezvăluiri" din interiorul aşa-numitului "stat paralel". La nivelul anului 2014, planul lui Florian Coldea era propulsarea Monicăei Macovei, în locul lui Iohannis.

Sebastian Ghiță a vorbit, într-un nou episod din interviul cu Ion Cristoiu, despre cum a ajuns Alina Bica să fie fotografiată, alături de Elena Udrea, la Paris. Ghiță spune că au fost implicate serviciile, mai precis SRI, prin mâna lui Florian Coldea.

De fapt, fostul prim-adjunct al SRI ar fi încercat împiedicarea numirii lui Bica în fruntea DIICOT, dar Traian Băsescu nu a vrut să îl asculte, având încredere mai mare în Elena Udrea.

"I-au scris acolo hoții, arabi, furturi, TVA-uri, te mir ce minuni, Băsescu mai, mai că nu a făcut infarct.", a dezvăluit Ghiță despre raportul primit de Băsescu de la SRI și care o viza pe Alina Bica.

Sebastian Ghiţă a invocat o teză potrivit căreia în anul 2014 planul lui Florian Coldea era să o scoată pe Elena Udrea din joc şi s-o propulseze pe Monica Macovei.

"Elena Udrea iese pe trei, adică Ponta, Iohannis și Elena Udrea. Așa voia Elena Udrea. Dar planul domnului Coldea era să fie Monica Macovei.

- Planul lui Coldea: Ponta, Iohannis și Monica Macovei.

- Da.

- Iohannis devenea incompatibil.

- Și aveam o competiție între minunea anticorupției, Monica Macovei, mama, spaima, bunica lui Portocală o să-i zic.

- Dar de ce o voia pe Monica Macovei?

- Dar de ce au trimis-o și în Moldova să facă pe apostolița anticorupției?

- Era o sugestie din altă parte a domnului Coldea, că nu cred că o iubea așa de mult", a fost dialogul dintre Ghiţă şi Cristoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ