Sebastian Ghiţă: Reflectez la retragerea din Comisia parlamentară pentru controlul SRI

| 23 feb, 16:27

Sebastian Ghita a declarat luni ca "reflecteaza" la retragerea sa din Comisia parlamentara pentru controlul Serviciului Roman de Informatii, dar a precizat ca marti va participa la sedinta in care va fi audiat Eduard Hellvig, propus de presedintele Klaus Iohannis pentru sefia SRI.

El a precizat ca nu si-ar dori ca despre partidul pe care doreste sa-l infiinteze sa se spuna, la fel ca despre televiziunea RTV, ca este "partidul SRI".

"Știți bine că viața de după revoluție a făcut ca mai mulți cetățeni ai țării cu demnități mai mari sau mai mici să fie cercetați. Așadar nu văd de ce cercetări ale procurorilor pot reprezenta o problemă. Trebuie să așteptăm ca dânșii să afle adevărul.

Intenționez să sprijin construirea unui nou partid, așa cum s-a întâmplat cu televiziunea, nu vreau să se spună că e televiziunea SRI. Poate apărea ideea și pot apărea suspiciuni că, prezent în Comisia de control, aș putea fi ajutat. Mă aștept ca odată votat domnul Hellvig să fie un factor de echilibru între forțele politice și să nu folosească serviciul ca pe un instrument politic".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ