Sebastian Ghiţă: Vom cere în Parlament ca echipa de filaj să facă public filmul accidentului lui Dan Condrea

| 22 mai, 22:26

Deputatul Sebastian Ghita, membru al Comisiei de Control a SRI, a declarat pentru tolo.ro ca va cere in Parlament "ca echipa de filaj sa faca public filmul", la scurt timp dupa accidentul rutier în care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, şi-ar fi pierdut viaţa.

"Maine (luni, 23 mai, n.r.) ne vom întruni în Comisia Parlamentară și vom cere ca echipa de filaj să facă public raportul și filmul accidentului", a declarat Sebastian Ghita.

Intrebat daca este sigur ca exista o echipă de filaj, deputatul raspunde ca "Cum să nu existe?! După un asemenea scandal public să nu existe este imposibil. Aici nu vorbim despre cineva care a furat din rația de mîncare, ci care a participat la o operațiune criminală de pe urma cărora au murit, probabil, zeci de mii de oameni prin infecțiile nosocomiale. Cum să nu fie urmărit în fiecare moment?"

"Nu ne putem asuma riscul ca România să fie considerată un stat mafiot! Nu pot muri oameni fără o explicație clară. Eu am avut mereu încredere în instituții, dar acesta este un caz care se cere lămurit!", mai spune Sebastian Ghita.

Intrebat ce atributii are Comisia de control a SRI in acest caz daca filajul nu a fost realizat de SRI, Ghita spune ca "Era un caz de siguranță națională! Dar indiferent cine l-a făcut, Parchetul, DNA, cei de la MI sau SRI, echipa de filaj trebuie să spună oamenilor ce s-a întîmplat. Este fără precedent în România și nu putem fi considerați un stat mafiot. Mîine se poate întîmpla oricui!"

Şi senatorul Daniel Savu a declarat duminică seară că va cere să se facă public filmul filajului.

„Este ciudat! Cum să nu fie filat?", a spus senatorul Daniel Savu, membru al Comisiei de Control al SRI.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ