Sebastian Huluban, fost secretar de stat in MApN, a fost numit de Klaus Iohannis consilier de stat

| 06 ian, 18:32

Presedintele Klaus Iohannis l-a numit, marti, consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale pe Sebastian Huluban, fost secretar de stat in Ministerul Apararii Nationale si fost sef al Departamentului pentru politica de aparare din MApN, in perioada mai 2012 - martie 2014.

 

Doctor in istorie al Universitatii Bucuresti, Sebastian Huluban este licentiat in Stiinte Politice al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Huluban este fost ziarist la publicatia oradeana Jurnalul de dimineata si fost sef de cabinet a lui Liviu Maior, fost ministru al Invatamantului si tatal lui George Maior, actualul director al SRI. Sebastian Huluban a fost seful de cabinet al lui Liviu Maior in perioada in care acesta a fost parlamentar de Bihor.

"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat marti, 6 ianuarie a.c., Decizia privind numirea domnului Sebastian Huluban in functia de consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale", informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ