Secretarul de sat care s-a aflat la comanda ministerului de interne în data de 10 august a fost schimbat din funcție

| 06 aug, 08:27

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Gheorghe-Nucu Marin, cel care s-a aflat la comanda ministerului la protestul din 10 august, a fost eliberat, luni, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne. Tot luni, ministrul de interne, Mihai Fifor, a anunțat și înlocuirea lui Ionuț Sindile de la conducerea jandarmeriei și înlocuirea lui cu Constantin Florea.

În funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne a fost numit Daniel-Dumitru Chirilă, printr-o decizie a prim-ministrului Viorica Dăncilă publicată luni în Monitorul Oficial.

Totodată, premierul a decis numirea lui Pandelea Pelmuş în funcţia de secretar general al MAI în locul lui Bogdan-Mihai Ivănescu.

În noiembrie 2018, Nucu Marin a fost promovat, vineri, de președintele Klaus Iohannis, fiindu-i acordat gradul de general de brigadă cu o stea.

În 2018, Nucu Marin a fost audiat de procurori în calitate de martor în dosarul violențelor jandarmeriei împotriva manifestanților din 10 august.

Potrivit ziare. com, în data de 10 august trebuia sa aiba loc o sedinta cu factori de decizie ai administratiei locale, ai guvernului si ai Jandarmeriei in ce priveste protestul din Piata Victoriei, sedinta care nu a mai avut loc. In locul lui Carmen Dan, care era in concediu, era lasat la MAI secretarul de stat Gheorghe Nucu Marin.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ