Secretele de la Casa Albă: Homosexualitate şi pedofilie

| 24 aug, 2014

Înclinațiile homosexuale ale elitei masonice mondiale sunt deja binecunoscute publicului larg. Unul dintre locurile în care bogătașii americani, influenți în întreaga lume și iau parte la ritualuri satanice este Bohemian Grove. Despre acest loc, fostul președinte american Bush afirma că frecventează acest loc și că este cel mai păcătos loc de homosexualitate și pedofilie pe care vi-l puteți imagina vreodată.

Și despre George Bush există dovezi care îi demască adevărata orientare sexuală. De exemplu în 1963, când era student a apărut într-o fotografie, costumat în majoretă. De fapt, se spunea despre el că era majoreta șefă a universității, potrivit efemeride.ro.

Se spune că la Casa Albă, singurul mod în care un politician își poate pierde credibilitatea este să fie găsit în pat cu un băiat sau cu o femeie moartă. Pe 29 iunie 1989 a izbucnit unul dintre cele mai mari scandaluri din SUA.

Potrivit lui Washington Times au apărut o serie de articole despre actele homosexuale de la Casa Albă. Se descoperise că vip-urile din administrația Reagan aduceau noaptea în interiorul Casei Albe, băieți cu care întrețineau relații sexuale.

Televiziunile și radiourile nu au prezentat știrea din cauza presiunilor politice. Administrația a fost nemulțumită de scandal și ulterior a fost înăbușit totul.

În timp ce la Washington se mai discuta pe această temă, în statul Nebraska, scandalul a reizbucnit, fiind implicat însuși președintele Bush. Scandalul a plecat de la Larry King, republican, președintele unei bănci și care fraudase cu 40 milioane de dolari statul american.

În timpul anchetei asupra acestei fraude, s-a descoperit că acesta avea o rețea homosexuală pedofilă. El își procura majoritatea victimelor din cadrul organizației de caritate din SUA, pentru copii orfani.

După ce erau drogați și torturați, copiii erau transportați cu avionul pe tot teritoriul american, la petreceri ale unor politicieni, sau ale unor oameni influenți. FBI-ul a descoperit materiale pornografice în biroul lui Larry King, precum și alte probe care atestau practici sataniste.

Senatul american, după ancheta pe care a făcut-o, a descoperit că mulți politicieni practicau pedofilia. Senatorul DeCamp a scris cartea numită Operațiunea Franklin, unde susține că CIA este implicată în acest caz, expermentând operațiunea mind control, controlul minții, efectuată asupra cetățenilor americani dar și a copiilor.

O altă declarație incendiară îi aparține lui David Gergen, consilier prezidențial a lui George Bush sr., care în 1993 și-a anunțat retragerea de la Bohemian Grove, deoarece nu intenționa să umble dezbrăcat în tabăra anuală a clubului.

Există martori care susțin că la Bohemian Grove există camere subterane secrete în care se realizează ritualuri satanice. Se vorbește despre sute de copii dispăruți și alegerea victimelor dintre subiecții experimentelor de control mental, efectuate de CIA.

Printr-un decret prezidențial, ancheta asupra acestui caz a fost întreruptă din motive de securitate națională. Alex Jones, realizator de filme documentare, a reușit să se infiltreze la Bohemian Grove și a făcut unele înregistrări. Mai târziu el a realizat filmul Dominația secretă a lumii și difuzat de către unele televiziuni.

Discuțiile și relațiile de la Bohemian Grove influențează întreaga planetă. Este de notorietate că Proiectul Manhatan, realizarea primei bombe atomice, a fost demarat aici în 1943. Acolo se trag sforile pentru alegerile prezidențiale, se pun la cale războaie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 aug, 2014
BOR Breaking News
Conflict în stil mafiot între două bande de preoţi

Având reputaţia unui loc al moralităţii şi al regăsirii sufleteşti, Catedrala Patriarhală a fost, cu puţin timp în urmă, scena unui atac nemaiîntâlnit. Fiind înarmaţi cu săbii Jedi, câţiva membri ai clanului “Popii Căldărari”, au descins în zona de influenţă a rivalilor din clanul “Popii Ursari”. Disputa a izbucnit din cauza neînţelegerii generate de banii obţinuţi în urma pelerinajului organizat la moaştele făcătoare de minuni ale Ciocănitoarei Woody. Până la momentul intervenţiei trupelor speciale de călugări, Bătaia Cea Ruptă din Rai a avut unele consecinţe nefaste pentru ambele tabere: veşminte sfâşiate, credinţe sparte şi haruri fracturate.

Printre cei reţinuţi se numără şi Cuviosul Sofronie, zis şi Tămâie, temut membru al “Popilor Căldărari”, dat în urmărire generală pentru un lung şir de minuni comise cu sânge rece folosind sfântul Levier. “De fiecare dată s-a bazat pe relaţiile lui la Muntele Athos pentru a ocoli legea divină, dar iată că am reuşit să-l arestăm. Va posti şi va face canoane aspre pentru mult timp de acum încolo. Mai pe scurt, a pus-o de mântuire.”, a declarat monahul Ilarie.

Părintele Coşmelie, purtător de cuvânt al Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, susţine că mulţumită capturării membrilor celor două clanuri, credinţa strămoşească dacică ortodoxă îşi va putea recăpăta locul binemeritat în inimile enoriaşilor.
24 aug, 2014
BOR Breaking News
Biserica Ortodoxă Română a lansat şamponul mănăstiresc

Doamnelor şi domnilor, fraţi şi surori! Deoarece nu doreşte ca drept-credincioşii să intre în contact cu produse de provenienţă păgână, Preafericitul Patriarh Daniel a hotărât ca aceştia să folosească doar şamponul Arsenie Boca, plin de har, 100% ortodox, destinat spălării pe creier.

Puteţi gândi cu propria minte fără să aveţi nevoie de clişeele promovate de preoţi? Creierul dumneavoastră funcţionează ireproşabil? Logica, raţiunea şi spiritul critic vă definesc? Aveţi bacalaureat sau aţi finalizat studiile universitare? Noul şampon Arsenie Boca vă eliberează de aceste afecţiuni diabolice, permiţând doar „învăţăturile” Bisericii. Aveţi îndoieli în privinţa religiilor şi a zeilor? Doriţi să scăpaţi de păcatul strămoşesc: circumvoluţiunile? Neuronii constituie o povară? Sinapsele vă incomodează? Harul şamponului Arsenie Boca face ca toate aceste impedimente apăsătoare să dispară ca prin minune, lasându-vă creierul neted astfel încât muştele să vă poată patina pe el.

Reţineţi faptul că doar astăzi Biserica Ortodoxă Română vă vine în ajutor pentru a ajunge în Rai. Cumpărând produsul de mai sus, primiţi, în mod suplimentar, un pachet de lumânări şi o porţie de colivă. Toate acestea la preţul de numai 30 de arginţi! Nu mai aşteptaţi! Sunaţi chiar acum la 0722.666.666 şi veţi beneficia de o promoţie de-a dreptul divină!

Folosiţi zilnic şamponul Arsenie Boca pentru a avea o minte ageră precum cea a unei râme călcată de tramvai! Cel mai bun remediu împotriva maladiei numită inteligenţă!!!

Şamponul Arsenie Boca - pentru o minte sclipitoare!
24 aug, 2014
ianosi
sunteti bolnavi mintal! sunteti mai rau decat comunistii, care nu mai incetau sa demaste "occidentul putred si imoral"! nu mai tine! romanii sunt acum f bine informati si prefera occidentul blamat de voi, fata de atmosfera de hotie fara margini si mizeria morala in care ii obligati sa traiasca in tara!
24 aug, 2014
ciorgan
normalitate
Sunteti normali.Occidentul e o mizerie morală care trebuie demascată si prezentată lumii asa cum este.De asemenea, ei trăiesc pe munca milioanelor de emigranti prost plătiti si fără drepturi; pe expolierea tărilor mai sărace,si mai mult,pe iluzii.Sunteti normali că devoalati haznaua numită:Occident

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ