Secretul unui par frumos ca al Elenei Gheorghe

| 07 mai, 2014

Elena Gheorghe este una dintre vedetele din Romania cu o imagine imecabila. Din punct de vedere fizic arata foarte bine, are un ten foarte frumos si o podoaba capilara de invidiat.

Solista este foarte deschisa cand vine vorba de muzica sau de secretele frumusetii ei, astfel ca de curand si-a dezvaluit trucurile de ingrijire a parului.

Ce face Elena Gheorghe de are un par asa frumos si plin de volum? Ei bine, artista foloseste o masca de par din ingrediente naturale si pline de vitamine, care au grija de sanatatea firelor de par.

Masca de par pe care Elena o foloseste o data la doua saptamani, contine: ulei de cocos, ulei de ricin, ulei de masline, fiole de vitamina B1, B6 si B12, vitamina A uleioasa, vitamina E, zeama de lamaie, galbenus de ou si jumatate de cub de drojdie. Pe langa aceasta masca, varfurile parului trebuie tunse des, ca sa nu se despice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ