Şedinţă de guvern. Viorica Dăncilă anunţă cumpărarea de avioane Boeing

| 17 iul, 14:53

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, marţi, la începutul şedinţei de Guvern, măsurile care vor fi decise de Executiv - achiziţii de elicoptere şi simulatoare de zbor şi măsuri referitoare la centrele destinate persoanelor cu dizabilităţi şi celor care îngrijesc astfel de persoane. Premierul a făcut precizări legate de aeronavele care vor fi achiziţionate de compania Tarom.

Viorica Dăncilă nu a făcut nicio referire la un act normativ privind amnistierea sau graţierea unor fapte de corupţie, conform informaţiilor vehiculate în ultima vreme.

“Mă bucur să dau astăzi (marţi -n.r.) o veste bună pentru Tarom. Ieri (luni - n.r.) a fost semnat contractul pentru achiziţionarea a cinci aeronave Boeing 737-MAX 8, construite special pentru operatorul nostru naţional. Cele cinci aeronave se vor alătura celor două aeronave de tip Boeing 737 800 Next Generation, intrate la începutul lunii iunie în flota Tarom. Comanda de la începutul lunii face parte dintr-un contract mai amplu care prevede şi mentenanţa pentru cele două aeronave, aflate deja în operarea Tarom”, a anunţat Viorica Dăncilă.

Ea a spus că s-au început procedurile prin care Direcţia Tehnică a Tarom să devină partener oficial Boeing.

“De asemenea, au început procedurile pentru ca Direcţia Tehnică a Tarom să devină patrener oficial Boeing. Aşadar, Tarom face paşi importanţi pe piaţa transportului aerian, aşa cum ne-am asumat, iar în perioada următoare, investiţiile şi devoltarea companiei va continua”, a adăugat aceasta.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ