Şedinţă secretă la Cotroceni. Ce decide, acum, Băsescu

| 03 oct, 2013

Traian Băsescu participă, în acest moment, la o şedinţă "secretă" la Palatul Cotroceni în care decide dacă rupe sau nu pactul de coabitare cu premierul Victor Ponta, informează România TV.

Preşedintele Traian Băsescu a spus, în această dimineaţă, că ar putea denunţa pactul de coabitare cu premierul Victor Ponta pentru că acesta a încălcat pactul, amestecându-se în justiţie.

"Independenţa justiţiei s-a prăbuşit ieri, voi face o analiză, dar sunt îndreptat către a denunţa pactul de coabitare cu Victor Ponta. A intrat cu bocancii în justiţie, de dragul lui Dragnea. I-am tolerat multe până acum, a avut multe încălcări, dar până la imixtiunea în justiţie", a declarat şeful statului într-un interviu ce are loc în acest moment la Evenimentul Zilei.

Victor Ponta afirmă că el nu va denunţa parcul de coabitare cu preşedintele Traian Băsescu, deşi acesta l-a încălcat de sute de ori până în prezent şi arată că gestul şefului statului de a discuta cu procurorul general reprezintă o brutală ingerinţă în justiţie.

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, că Lucian Papici nu a fost schimbat, acestuia terminându-i-se mandatul. Ieri, procurorul general Tiberiu Nițu l-a revocat pe Lucian Papici, șeful secției a I-a din DNA. Papici a fost delegat în funcție la cererea Laurei Kovesi începând cu 23 septembrie.

"Nu a schimbat nimeni niciun procuror. S-au terminat mandatele, după două mandate nu ai voie să ai un al treilea. Ministrul Justiţiei, conform legii, ca şi în cazul lui Kovesi, a făcut propuneri pentru un mandat întreg de 3 ani, pentru oameni din DNA. Schimbarea n-are nicio legătură cu un dosar pe care l-a avut sau o să-l aibă, şi-a terminat toate dosarele şi revine la funcţia de procuror!, a declarat Ponta.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ