Şef doar pentru o săptămână. Plăiaşu de la Oficiul de Privatizare a fost eliberat din funcţie

| 19 iul, 2013

Fostul deputat liberal Gabriel Plăiaşu, numit în urmă cu o săptămână şef al Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), a fost eliberat joi din funcţie, au declarat pentru MEDIAFAX surse din instituţie.

"Ordinul de eliberare din funcţie (a lui Plăiaşu - n.r.) a fost emis ieri (joi - n.r.)", au afirmat sursele. Plăiaşu a fost numit în funcţie în locul lui Gabriel Dumitraşcu, care a condus OPSPI din decembrie anul trecut.

OPSPI a fost împărţit în două, jumătate rămânând la Ministerul Economiei. Cealaltă jumătate a OPSPI a fost transferată la Departamentul pentru Energie, urmând să fie condusă în continuare de Dumitraşcu.

În calitate de deputat PNL, în vara anului 2011, Plăiaşu a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate, întrucât ar fi deţinut calitatea de asociat în două firme în timpul exercitării mandatului de parlamentar, iar o hotărâre judecătorească i-a interzis acestuia să mai fie ales în funcţii publice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 iul, 2013
mai bine
nu privatizărilor
Afirmațiile că privatizarea ar fi, chipurile, soluția care rezolvă ceva, sunt false.
Soluția este doar schimbarea oamenilor ineficienți din conducerea companiei cu oameni bine pregătiți și bine intenționați, iar tot ceea ce este al statului trebuie să rămână al statului, pentru că un stat fără controlul propriilor resurse vitale este practic inexistent.
Felul în care este redat cetățenilor profitul companiei respective, este altceva și acesta poate depinde de Guvern.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ