Şef nou la Garda Financiară: Ion Trăistaru o înlocuieşte pe Felicia Pop

| 30 aug, 2013

Ion Trăistaru este noul comisar general al Gărzii Financiare, conform deciziilor semnate de premierul Victor Ponta şi publicate joi seară în Monitorul Oficial.

Ion Trăistaru o înlocuieşte din funcţia de comisar şef al Gărzii Financiare pe Felicia Pop, care şi-a depus demisia la Cabinetul primului-ministru, pe data de 13 august.

Noul comisar general al Gărzii Financiare, Ion Trăistaru, a ocupat anterior funcţia de comisar şef de divizie în instituţie, la Bucureşti.  Mutările de la vârful Gărzii Financiare au loc în contextul în care ANAF este în plin proces de reorganizare, urmând să preia activitatea Gărzii Financiare.

Conform altor decizii publicate în Monitorul Oficial, Marcel Bogdan Pandelică urmează să fie înlocuit din funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor de către Mihai Ţurcanu.

Totodată, Ladanyi Laszlo-Zsolt, până în prezent inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului, devine secretar general al Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP), în timp ce Cristina Ecaterina Coruţ, care până în prezent era secretar general al ANRMAP, devine inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului, reiese din alte două decizii publicate în Monitorul Oficial.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ