Şeful DGIPI, Rareș Văduva, urmărit penal pentru abuz în serviciu, favorizarea făptuitorului și obstrucționarea justiției

| 29 aug, 10:17

Șeful DGIPI, Rareș Văduva, a părăsit luni sediul DNA, unde a stat mai puțin de 30 minute.

El nu a dorit să facă declarații la ieșirea de la DNA.

Potrivit unor surse judiciare, lui Rareș Văduva i s-a citit ordonanța de continuare a urmăririi penale, acuzațiile fiind de abuz în serviciu, favorizarea făptuitorului și obstrucționarea justiției.

Sursele citate au arătat că acuzațiile au legătură cu o cauză disjunsă din dosarul în care a fost trimis în judecată fostul ministru de Interne Gabriel Oprea.

Avocatul lui Rareș Văduva, George Pop, a declarat, la ieșirea de la DNA, că în momentul de față are loc o anchetă, însă nu poate da detalii din aceasta.

"În momentul de față se află în derulare o anchetă. Nu putem să dăm niciun fel de detalii. (...) Urmează să ne arătăm o anumită poziție în acest sens, cât privește detaliile cu privire la o anchetă aflată în derulare nu sunt în măsură eu să vă comunic niciun fel de informații", a spus avocatul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ