Şeful Jandarmeriei Române, la DNA pentru decontarea ilegală a sute de ore suplimentare: "Sunt nevinovat"

| 24 sep, 10:36

Şeful Jandarmeriei Române, Bogdan Enescu, s-a prezentat, joi dimineaţă, la DNA pentru a răspunde întrebărilor procurorilor privind decontarea ilegală a sute de ore suplimentare. În dosar sunt vizaţi şi colonelul Ionuţ Cătălin Sindile şi generalul Constantin Florea.

Șeful Jandarmeriei are calitatea de suspect, fiind acuzat de uzurpare de calități oficiale și obținerea de foloase necuvenite.

La sosirea la DNA, Bogdan Enescu le-a spus jurnaliștilor că este nevinovat, acesta fiind și motivul pentru care nu și-a angajat un avocat.

"Sunt pregătit să răspund întrebărilor! Faza urmăririi penale este o parte a procesului penal, nepublică, deci nu are rost să intrăm în detalii tehnice. Nu comentez acuzațiile, nu mi-am luat avocat iar în opinia mea sunt nevinovat. Sunt aspecte tehnice pe care le va clarifica domnul procuror de caz. V-am spus și repet, vom vorbi la momentul potrivit. Nu are rost să intrăm în detalii tehnice", a declarat Bogdan Enescu, la intrarea în DNA.

În momentul în care a fost întrebat dacă este luată în calcul şi demisia, Bogdan Enescu a declarat că: "Sub nicio formă nu intrăm în astfel de speculații”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 noi, 11:01
VashReabs
doxycycline buy uk
doxycycline antibiotic Export Import Bank, along with votes on three members of the National Labor Relations Board

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ