Şeful PSD Giurgiu, Nicolae Bădălău: Dacă cei de la Bucureşti vor să ne încurce, să ne lase în pace!

| 25 apr, 09:55

Nicolae Bădălău, preşedintele PSD Giurgiu, a declarat în exclusivitate pentru realitatea.net, că în opinia sa, în cadrul şedinţei BPN de astăzi nu ar trebui discutată demisia lui Zgonea, după declaraţiile făcute, ci mai degrabă pregătirea campaniei electorale pentru alegerile locale.

Acesta a precizat că pentru ce din teritoriu prioritare sunt alegerile, iar dacă cei de la  Bucureşti ne încurcă, să ne lase în pace", a spus Bădălău, făcând referire la Zgonea.

Întrebat dacă consideră că trebuie luată în discuţie înlăturarea lui Zgonea din funcţia de preşedinte executiv PSD,  Bădălău a spus: "Eu nu cred că asta este prioritatea. Trebuie să pregătim campania electorală, vin alegerile locale".

Acesta a spus că a văzut declaraţiile pe care le-a făcut Zgonea, precum şi reacţia lui Dragnea şi a punctat că dacă liderii din conducerea partidului îi încurcă, mai bine să îi lase în pace: "Demisia esteun act de voinţă, dacă Valeriu Zgonea vrea să încurce partidul, să ne lase în pace, să plece", a punctat Bădălău.

Reamintim că Valeriu Zgonea i-a sugerat lui Liviu Dragnea să demisioneze după ce a fost condamnat. Poziția lui Zgonea i-a deranjat pe social-democrați și acum îi cer chiar lui să plece. Liviu Dragnea nu a avut o poziție tranșantă. Cert este că pesediștii au fost convocați de urgență pentru a discuta ”la rece” situația numărului doi în partid.

Ieri, Valeriu Zgonea a postat pe Facebook o scrisoare deschisă în care spune, printre altele, cităm:,,PSD nu merită povara unei imagini afectate. Nu e drept ca PSD să fie afectat din cauza unor interese personale''. În aceeași scrisoare deschisă, președintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, i-a transmis lui Liviu Dragnea, pe internet, să se retragă din ”responsabilitate”.

Reacția liderului PSD a fost pe măsură. ,,De ce a acceptat funcția de președinte al Camerei dacă nu este de acord cu ce s-a întâmplat la referendum? Nici nu mai contează ce a zis, dacă își va da demisia sau nu, pentru partid oricum e descalificat'', a replicat Liviu Dragnea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ