Şeful PSD Iaşi, Maricel Popa: ”Facturile românilor nu aşteaptă congresele PNL şi USR PLUS!”

| 08 sep, 20:30

Liderul PSD Iaşi senatorul Maricel Popa susţine că facturile românilor nu aşteaptă congresele PNL şi USR PLUS şi că legea consumatorului vulnerabil nu este suficientă, PSD urmând să promoveze "rapid" şi alte măsuri pentru a-i proteja pe oameni de scumpirile anunţate la utilităţi.

 

Potrivit lui Maricel Popa, legea consumatorului vulnerabil nu este suficientă pentru ca românii să facă faţă scumpirilor cauzate de haosul guvernamental, astfel că PSD va promova "rapid" şi alte iniţiative care să rezolve inclusiv problema susţinerii celor din sistemul centralizat de încălzire ori a IMM-urilor.
"PSD pledează pentru plafonarea temporară a tarifelor la energie, la niveluri suportabile. Este o soluţie permisă atât de legislaţia naţională cât şi de cea europeană şi care se impune cel puţin până la finalizarea investigaţiei comisiei parlamentare a anchetă privind cauzele şi responsabilităţile scumpirilor artificiale, nejustificate, de pe piaţa energiei din România. De asemenea, vom propune un nou proiect de lege care să vină cu mai multe măsuri de protecţie pentru consumatorii vulnerabili şi nu doar pentru cei casnici, ci şi pentru IMM-urile care au fost afectate de pandemie. Facturile românilor nu aşteaptă congresele PNL şi USR", susţine, într-un comunicat de presă, liderul PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa.
Social-democratul Maricel Popa afirmă că PNL şi USR PLUS sunt preocupate de lupta sterilă pentru ciolan, el adăugând că prin amendamentele PSD, legea consumatorului vulnerabil a fost devansată, astfel încât să poată fi aplicată înaintea sezonului rece.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ