Şeful PSD Marcel Ciolacu solicită intervenţia preşedintelui Klaus Iohannis pentru deschiderea spitalului mobil de la Iaşi

| 24 sep, 20:13

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a făcut joi un apel către preşedintele Klaus Iohannis să intervină pentru deschiderea spitalului mobil de la Iaşi, social-democraţii acuzând şicanele PNL în cazul funcţionării acestei unităţi medicale.

„Am să fac un apel direct preşedintelui Iohannis, chiar dacă în aceste momente a transformat Cotroceniul în sediu de campanie, eu în continuare cred în aşa-promisa Românie normală din timpul campaniei electorale de la alegerile prezidenţiale. Domnule preşedinte Iohannis, interveniţi şi deblocaţi acest spital. E o batjocură la adresa românilor şi la adresa moldovenilor. Această zonă are nevoie de acest spital perfect funcţional. Toţi medicii de la Iaşi ştiu că acest spital este funcţional. Domnule preşedinte Iohannis eu vă rog să lăsăm la o parte politica şi să interveniţi pe lângă premier să depăşească interesele politice şi să termine cu astfel de şicane la adresa românilor”, a declarat liderul PSD Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută la Leţcani, unde este amplasat spitalul mobil.

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa, l-a acuzat pe ministrul Mediului, Costel Alexe, că a blocat eliberarea autorizaţiei de mediu.
Totodată, Popa a precizat că dacă problema nu va fi rezolvată, va intra în greva foamei.

„Vă garantez că dacă până luni nu vor intra pacienţi în acest spital, eu îmi iau un cort, voi merge în faţa ministerului Mediului şi voi intra în greva foamei”, a spus Maricel Popa.
Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi Maricel Popa a anunţat marţi că va depune plângere penală împotriva miniştrilor Nelu Tătaru şi Costel Alexe, pentru zădărnicirea combaterii bolilor, cei doi membri ai cabinetului fiind acuzaţi că pun piedici funcţionării spitalului mobil de la Leţcani.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ