Şeful SRI care a provocat un accident mortal pe trecerea de pietoni era BĂUT

| 19 dec, 09:58

Șeful SRI Prahova a produs un accident rutier mortal, pe DN1, pe trecerea de pietoni, în localitatea Tâncăbești din județul Ilfov. Potrivit surselor Realitatea TV, şoferul avea alcoolemie de 0,45 mg/1000 l alcool pur în aerul expirat. Ofițerul este cercetat în stare de libertate.

Autoturismul condus de ofițerul SRI a lovit o femeie de 35 de ani care traversa șoseaua pe trecerea de pietoni.

În urma impactului, victima a decedat. După accidentul care a avut loc luni seară în jurul orei 22.00, a fost declanșată o anchetă, aflată în curs, sub supravegherea unui procuror, sosit la fața locului.

Potrivit ultimelor informaţii Realitatea TV, autoturismul venea dinspre Ploiești către București. Şoferului i s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și conclucere sub influența băuturilor alcoolice. Dosarul urmează să fie declinat către parchetul militar.

Noaptea trecută ofiţerul SRI a fost și la IML pentru recoltarea de probe de sânge. Rezultatele urmează să fie stabilite în câteva zile. Ofițerul este cercetat în stare de libertate.

Pe numele șefului SRI Prahova a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

"În această seară a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă, în care a fost implicat un cadru SRI. În speță s-a deschis dosar penal, iar poliția și parchetul anchetează în acest moment cazul", a spus purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea.

Ofițerul SRI s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând 0,43 la mie în aerul respirat. Șeful secrviciului secret a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ