Semnele din palmă care îţi arată SORTITUL

| 10 aug, 19:28

Linia inimii, care începe la marginea palmei şi urcă, de regulă, până la intersecţia dintre degetul arătător şi cel mijlociu iţi indică norocul în viaţă.

În funcţie de poziţia acestor două linii ale inimii, există 3 combinaţii care trădează modul în care percepi dragostea şi îţi dezvăluie destinul pe plan sentimental:

1. Liniile coincid

Dacă în momentul în care ai apropiat mâinile, cele două linii formează una continuă, înseamnă că eşti o fire sensibilă, blândă şi cu mult bun simţ. Nu îţi plac schimbările bruşte, iar viitorul îţi rezervă o relaţie cu un partener pe care cei din jurul tău îl vor aprecia în unanimitate. Vă veţi potrivi de minune şi veţi primi cu siguranţă binecuvântarea părinţilor voştri.

2. Linia palmei drepte se află mai sus

Eşti apreciată în rândul celor mai în vârstă şi există şanse mari ca între tine şi partenerul ideal să existe o diferenţă de vârstă majoră. Acest lucru nu te deranjează, întrucât cauţi esenţa dincolo de aparenţe, iar dacă o situaţie îţi oferă confortul de care ai nevoie, nu ţii cont de părerea celor din jur.

3. Linia palmei drepte se află mai jos

Eşti uşor agresivă, îţi plac provocările şi preferi dragostea pasională, arzătoare. Ţi se potriveşte de minune un student focos sau un străin misterios. Cei care au linia inimii plasată mai sus la mâna stângă sunt, de regulă, oameni frumoşi, irezistibili, cu un magnetism aparte. Aşadar, dacă ţi-a picat cineva cu tronc, îl vei cuceri cât ai clipi!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ