Senat: Comisia juridică va da săptămâna viitoare raportul în cazul Titus Corlăţean

| 07 iun, 20:14

Comisia juridică a Senatului se va pronunţa marţea viitoare asupra cererii justiţiei în privinţa social-democratului Titus Corlăţean.

"Comisia, la solicitarea Biroului permanent, a transmis calendarul, el fiind acela că astăzi s-a deschis dosarul. Dl senator (Titus Corlăţean - n.r.) şi senatorii din comisie vor putea să vină şi să studieze materialele, urmând ca marţea viitoare să ne pronunţăm prin raport şi să transmitem Biroului permanent pentru a intra în plen", a declarat preşedintele Comisiei juridice, Cătălin Boboc. 

Titus Corlăţean a venit marţi la comisie. "Am fost invitat la Comisia juridică pentru a vedea exact care sunt paşii procedurali şi care vor fi termenele pentru că până astăzi eu nu am fost informat şi nu aveam detalii. A fost o discuţie în Comisia juridică şi în faţa membrilor comisiei dosarele s-au desigilat şi voi avea acces la studiul acestor dosare. Comisia va stabili exact agenda, dar vor fi măcar câteva zile", a spus Corlăţean, după şedinţă. 

Pe 30 mai, Biroul permanent al Senatului a transmis Comisiei juridice spre analiză solicitarea privind începerea urmăririi penale a senatorului Titus Corlăţean. 

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a cerut sesizarea Senatului pentru începerea urmăririi penale a lui Titus Corlăţean în dosarul 'Vot Diaspora 2014'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ