Senat: Ordonanța privind plata defalcată a TVA, adoptată

| 31 oct, 09:46

Senatul a adoptat marți, în calitate de primă Cameră sesizată, proiectul de lege pentru aprobarea OUG 23/2017 privind plata defalcată a TVA.

UPDATE Plenul și-a însușit raportul Comisiei de buget-finanțe a Senatului, care a modificat OUG 23/2017 privind plata defalcată a TVA, stabilind ca această măsură să se aplice doar pentru firmele aflate în insolvență, faliment și cele care la finalul anului 2017 au datorii la plata TVA.

În favoarea proiectului au votat 54 de senatori și 45 s-au pronunțat împotrivă.

UPDATE Senatul ar putea dezbate și vota, marți, proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență 23/2017 privind plata defalcată a TVA.

Actul normativ este înscris pe ordinea de zi a plenului cu mențiunea dezbaterii sub rezerva depunerii raportului de către comisia de specialitate.

Luni, Comisia de buget-finanțe a Senatului a decis modificarea Ordonanței de urgență 23/2017 privind plata defalcată a TVA, stabilind ca această măsură să se aplice doar pentru firmele aflate în insolvență, faliment și cele care la finalul anului 2017 au datorii la plata TVA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ