Senator PNL către Iohannis: Bădică Iohan, dacă ești teleghidat, mai ești "integru"?

| 14 iun, 12:46

În așteptarea excluderii din PNL, senatorul Cristian Bodea lansează atacuri și împotriva președintelui Klaus Iohannis. Bodea îl ironizează pe șeful statului pentru ideea sa fixă – ”schimbarea clasei politice”.

"Bădica Iohan s-a trezit aseară, să ne certe iară! Că ”integritatea” nu se poate învăța, da' administrația și politica, da! Acu', nu știu cum e cu integritatea lui, dar sigur e că el nu poate învăța politica, oricât l-ar instrui Mihalache...

De când s-a cocoțat în Deal, ne tot îndeamnă, de pe prompter, să ”schimbăm” clasa politică. Dar, fără să ne spună clar după ce reguli. Așa că mă tot întreb, cum se traduce asta în Parlament? Cei vechi trebuie schimbați cu unii noi, da? Atunci, de la câte mandate ești ”ne-integru” sau ”perimat”? Și de la câte a stabilit el că trebuie să fii ”reformat” și ”expulzat” din politică?

La mine pare simplu, abia îl termin pe primul, măcar la un mandat sper că e milos Kaiserul. Dar, ca să mă uit numai în casa mea, ce te faci cu Vasile Blaga și Teodor Atanasiu, care au mandate fără număr? La fel Eugen Nicolaescu, Cornel Popa, Puiu Hașotti, Mario Oprea, Marius Nicoară, Dumitru Oprea, Traian Igaș, Mihai Voicu? Să se considere deja pensionați? Partidul să îi vrea rași, Her Președinte?

Și cei la al doilea mandat, gen Alina Gorghiu și Raluca Turcan? Unde se încadrează? S-au ”învechit” deja? Mai sunt ”integre” au ba?

Serios! E cineva în Dealul ăla capabil să îi scrie Transformatorului un discurs din care să înțelegem unde a setat ”cel ce a fost 14 ani primar la Sibiu” limita de ”integritate” si ”invechire” în Parlament și în Politică?

P.S. Dacă ești teleghidat, mai ești ”integru”?...", scrie Cristian Bodea pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ