Senator PSD: Patru miniştri sunt pe făraş

| 15 oct, 11:16

Remaniere guvernamentală. În PSD există voci care susţin o remaniere a Guvernului condus de Victor Ponta. Pe listă s-ar afla cel puţin patru miniştri, potrivit România TV. Senatorul Daniel Savu este unul dintre cei care consideră că este nevoie de o remaniere şi spune că un ministru care trebuie schimbat este Robert Cazanciuc, ministrul Justiției.

Remaniere guvernamentală. Senatorul Daniel Savu susţine că Robert Cazanciuc va fi unul dintre miniştrii remaniaţi. "Colegii l-au audiat cumva, luni, la Senat și nu cred că a trecut foarte bine testul, pentru că s-a văzut, după ce a picat acea lege cu societatea aceea de administrare a bunurilor sechestrate, trebuia s-o explice mai clar domnul Cazanciuc, unii și-au motivat votul împotrivă pentru că n-au înțeles prea bine de la domnul Cazanciuc cum trebuiau să voteze. Atunci, probabil, va fi unul dintre cei remaniați, gândesc eu.

Asta este gândirea mea pe baza discuțiilor cu senatorii și mai sunt și alți miniștri din Guvernul Ponta care ar putea, pentru îmbunătățirea imaginii Guvernului- deci Ponta nu se mai pune problema să plece din fruntea Guvernului- să mai dea satisfacție și celor care conduc în momentul de față PSD.

Citeşte şi: LIVIU DRAGNEA: Remanierea Guvernului este o decizie a premierului

Și eu cred într-o remaniere, eu chiar cred că s-ar impune pentru a întări puțin imaginea Guvernului", a declarat Daniel Savu, la un post de televiziune.

Senatorul a adăugat că nu este vorba doar de miniștrii PSD şi că "au fost nemulțumiri foarte clare și față de ministrul Agriculturii, dacă vreți să vă mai pronunț un nume".

Savu a arătat însă că premierul Victor Ponta nu trebuie schimbat din funcţie. "Din punctul meu de vedere, nu va fi schimbat şi îşi va duce mandatul la bun sfârşit. Pe lângă faptul că nu există niciun motiv raţional, politic, economic, juridic, parlamentar sau guvernamental, care să justifice un demers de acest fel, poate doar dorinţa deja estompată a preşedintelui Iohannis de a avea propriul său guvern, contextul actual, atât intern, cât şi extern, face din simpla temă de schimbare a Guvernului un subiect lipsit de logică", susţine Savu.

Potrivit România TV, pe lândă Robert Cazanciuc, pe făraş la o posibilă remaniere guvernmanetală s-ar mai afla trei miniştri: Nicolae Bănicioiu - ministrul Sănătăţii, Eugen Teodorovici - ministrul Finanţelor şi Iulian Matache - ministrul Transporturilor.

Remanierea Guvernului ar putea avea loc după Congresul PSD, în care se va alege noua conducere a partidului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 oct, 13:45
Palada Pufulet
Vai Coana Mita,ce apartament frumos am primit eu de la RAP
patru pe faras
Ponta, pe matura....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ