SENATORII vor pe Facebook: Senatul îşi face departament pentru promovarea pe reţele sociale

| 20 apr, 18:15

Senatul a adoptat, luni, o Hotărâre care modifică structura serviciilor Senatului, în sensul înfiinţării Direcţiei Social Media care să se ocupe de promovarea imaginii instituţiei pe reţelele de socializare.

Noua direcţie se va afla în subordinea secretarului general, iar înfiinţarea acesteia nu va implica, potrivit notei de fundamentare a proiectului de Hotărâre, noi angajări, întrucât "această structură se va crea din consilieri, angajaţi ai Senatului", potrivit Agerpres.

"Dinamica societăţii şi apariţia unor noi mijloace de comunicare au dus la extinderea comunicării prin instrumente moderne, anume reţele de socializare. În prezent, Senatul României comunică doar prin mijloace clasice de comunicare, care uneori s-au dovedit prea puţin eficiente. În urmă cu un an, s-a creat pagina de Facebook a instituţiei, dar nu are un conţinut corespunzător menirii sale. (...) Instituţia trebuie să folosească noile oportunităţi de comunicare, aşa cum procedează majoritatea Parlamentelor statelor membre ale UE", se arată în nota de fundamentare a proiectului de Hotărâre, căreia i-a dat citire chestorul social-democrat al Senatului Nicolae Moga.

Acest proiect de Hotărâre a fost adoptat de Senat cu 74 de voturi pentru, 38 de voturi împotrivă şi şapte abţineri.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ