Senatorul Daniel Savu, fost ofiţer SRI, le ia apărarea celor cercetaţi în dosarul "Comarnic"

| 20 feb, 10:05

Senatorul Daniel Savu, preşedintele interimar al PSD Prahova, a postat pe blogul său un editorial prin care sare în apărarea colegilor săi cercetaţi de DNA în dosarul fraudării fondurilor europene.

Dacă la începutul textului senatorul punctează că "justiţia trebuie lăsată să îşi facă treaba, mai bine mai târziu decât niciodată, indiferent de persoană, funcţia acesteia sau fapta comisă", spre final ia apărarea colegilor de partid cercetaţi de DNA Ploieşti pentru sprijinirea grupului infracţional care a fraudat fonduri europene la Comarnic. "Fără niciun fel de comentarii referitoare la instrumentarea cauzei sau la probele din dosar, ce constatăm: “cumnatul” premierului nu era de fapt al premierului, pentru că în 2011, la data semnării contractului, Victor Ponta nu avea această funcţie, iar ultimul contract semnat de “cumnat” cu statul a fost în ianuarie 2012.

Citeşte şi: DOSARUL CUMNATULUI LUI PONTA se extinde: directorul companiei SC Grossmann a fost reţinut

Victor Ponta era atunci deputat şi preşedinte PSD, deci fără atribuţii executive. Parlamentarii chemaţi la audieri nu erau nici ei parlamentari la momentul respectiv, neavând niciun fel de calitate oficială în 2011, pentru că alegerile generale au fost un an mai târziu. La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean a primit în mod ciudat interdicţia de a-şi exercita funcţia pentru care a fost ales, din nou prilej de interpretări exprimate deja în spaţiul public cu referire la probele ce îl vizează" notează senatorul pe blogul său.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ