Senatorul independent Andrei Voloşevici a trecut la grupul PNL

| 05 feb, 13:03

Senatorul independent Andrei Volosevici a anuntat, joi, in plenul Senatului, ca trece la grupul parlamentar al PNL. Volosevici a fost ales in colegiul uninominal 5 din Circumscriptia electorala nr.31 Prahova.

Andrei Volosevici, de profesie avocat, a fost primar al municipiului Ploiesti in perioada 2008-2012, timp in care a condus si organizatia municipala PDL Ploiesti.

In 2012, Volosevici a candidat pentru al doilea mandat de primar al Ploiestiului, pierzand la o diferenta de aproximativ 1.200 de voturi in favoarea social-democratului Iulian Badescu, fost coleg de partid cu Andrei Volosevioci si fost consilier al acestuia in Primaria Ploiesti.

Dupa alegerile locale din 2012, Andrei Volosevici s-a inscris in Partidul Miscarea Populara (PMP), al carui membru a fost pana in urma cu putin timp.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 feb, 14:56
liviuioan
-ZBURATI CU SPOR--
Bucuria--TATUCULUI--lor--cardurile de CUCUoare-pe la cuiburi se aduna . Daca--DUDUIA--suparata, da in presa lista--traseistilor acoperiti din--SERVICIUL CREDINCIOS ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ