Senatorul Pro România Nicolae Marin este infectat cu COVID-19 şi a anunțat că a intrat 14 zile în autoizolare

| 18 sep, 17:05

 

Senatorul Pro România Nicolae Marin a anunţat, vineri, într-un comunicat de presă, că este infectat cu COVID-19 şi a intrat 14 zile în autoizolare.

 

 

 

"Aşa cum anunţam în cursul dimineţii, am efectuat testul COVID şi din păcate rezultatul este unul pozitiv în condiţiile în care familia mea, soţia şi copilul au primit buletinul de analiză cu rezultatul negativ. Vă asigur că respect cu stricteţe dispoziţiile legale şi mă voi afla în autoizolare în următoarele 14 zile. Asigur cu această ocazie membrii, simpatizanţii şi cetăţenii judeţului Galaţi că rămân conectat la realitatea acestor zile şi acestui final de campanie şi cu siguranţă că sunt încrezător în rezultatul pe care îl vom obţine noi, cei din Pro România Galaţi. Cu siguranţă vom reuşi să trecem cu bine şi peste această perioadă şi să ne ajute Dumnezeu să ne revedem sănătoşi!", precizează senatorul în comunicat.
Senatorul Nicolae Marin este preşedintele Organizaţiei Judeţene Pro România Galaţi şi candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.
"În cursul zilei de ieri (joi - n.r.) am fost anunţat că a fost confirmată pozitiv la testul COVID-19 o persoană cu care am fost contact direct în cursul zilei de luni. Având în vedere situaţia de fapt, am decis să mă programez pentru efectuarea testului COVID şi să mă autoizolez până la primirea rezultatului testului. Înţelegând pe deplin implicaţiile ulterioare, am decis să suspend toate acţiunile electorale din perioada următoare până când voi primi rezultatul testului pe care îl voi face public. Îi asigur pe toţi cei care sunt alături de mine în această perioadă că sănătatea lor şi a familiilor lor este mult mai importantă şi, de aceea, consider că măsura autoizolării este primul pas care trebuie făcut într-o astfel de situaţie", a anunţat vineri dimineaţă senatorul Nicolae Marin.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ