Senatorul PSD Isaila scapă momentan de arest, după votul din Comisia juridică

| 28 mai, 2014

Senatorul PSD Marius Isaila a scapat de arest, dupa ce raportul Comisiei juridice a Senatului privind incuviintarea masurii preventive in cazul sau nu a intrunit numarul de voturi necesar pentru a lua o decizie.

Catalin Boboc (PNL), presedintele Comisiei Juridice din Senat, a declarat ca au fost inregistrate 5 voturi "pentru" si 5 "impotriva". "Comisia nu da neaparat un aviz, ci comunica punctul de vedere. Punctul de vedere formulat de mine nu a intrunit majoritatea si sigur ca vom comunica asta plenului. Plenul, fiind suveran, va decide asa cum va considera", a declarat Boboc, adaugand ca senatorii liberali au votat pentru arestarea preventiva.

De asemenea, Boboc a spus ca va comunica Biroului Permanent al Senatului avizul comisiei, care il va pune pe ordinea de zi a plenului, urmand ca el sa fie dezbatut, cel mai probabil, la prima sedinta de plen, lunea viitoare.

DNA a solicitat incuviintarea arestarii preventive a senatorului social-democrat, urmarit penal pentru doua infractiuni de trafic de influenta. Acesta este acuzat ca, in anul 2012, pe cand era sef de serviciu in cadrul Ministerului de Finante, ar fi cerut 200.000 de euro spaga de la reprezentantul unei societati comerciale, cu scopul de a bloca un control al ANAF.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ