Senatorul Titus Corlăţean, şeful Comisiei de politică externă, a transmis un mesaj de solidaritate şi condoleanţe

| 10 feb, 21:08

Preşedintele Comisiei pentru politică externă a Senatului, Titus Corlăţean, a semnat, vineri, în cartea de condoleanţe deschisă la Ambasada Republicii Turcia la Bucureşti şi a transmis un mesaj şi condoleanţe poporului turc în memoria victimelor cutremurului de luni.

 

"Am fost deosebit de afectat de urmările dramatice ale cutremurului de proporţii din provinciile Kahramanmaras, Gaziantep şi Adiyaman, care a provocat pierderi tragice de vieţi omeneşti, răniţi şi importante pagube materiale în Turcia. Împreună cu colegii mei senatori, la propunerea mea, am ţinut un moment de reculegere în şedinţa de plen a Senatului, luni, 6 februarie, marcând astfel regretul nostru profund faţă de această teribilă tragedie ce a afectat Republica Turcia. În numele poporului român şi al meu personal, vă exprim sentimentele noastre de compasiune şi solidaritate, iar familiilor îndoliate, sincere condoleanţe", a scris Corlăţean, vineri, pe Facebook.
Peste 20.000 de persoane au murit în urma cutremurului violent care a zguduit sudul Turciei şi Siria, potrivit unor bilanţuri oficiale publicate joi seară, relatează AFP.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ