UPDATE Senatorul Tudor Barbu trece de la partidul lui Diaconescu în grupul PC

| 17 iun, 2013

Senatorul Tudor Barbu a declarat luni că şi-a încetat colaborarea cu Grupul parlamentar al PP-DD şi că va activa în Grupul parlamentar al Partidului Conservator.

UPDATE Tot astăzi, încă doi deputaţi din grupul parlamentar al PP-DD şi-au anunţat demisia. Răzvan Tănase, deputat de Prahova, a spus că urmează să activeze ca deputat independent. La rândul său, Răzvan Rotaru, deputat de Gorj, a precizat că va activa de acum înainte ca membru în cadrul grupului parlamentar al PC.

Anunţul a fost făcut de senatorul Tudor Barbu de la tribuna Senatului. "Începând de azi voi activa în Grupul parlamentar PC, încetând colaborarea cu PP-DD", a anunţat senatorul. În urmă cu o lună de zile au apărut primele informaţii care susţineau despărţirea dintre Tudor Barbu şi partidul lui Dan Diaconescu. La vremea respectivă, Haralambie Vochiţoiu a afirmat, înainte de şedinţa Biroului Permanent al Senatului, că Tudor Barbu vrea să plece din PPDD.

"Mi-a spus acum jumătate de oră că ar vrea să plece din partid şi l-am rugat şi întrebat dacă mai putem face ceva. Mi-a spus că se mai gândeşte şi eu sper să nu se întâmple lucrul acesta", a conchis liderul grupului PP-DD din Senat.

Ulterior, senatorul s-a grăbit să contrazică informaţiile furnizate de colegul său de partid. Acesta cataloga afirmaţia liderului grupului senatorial Haralambie Vochiţoiu referitoare la o posibilă demisie a sa drept ''o gravă eroare''.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ