Senatul a eliminat prevederile referitoare la impozitarea bacșișului din ordonanța de urgență 8/2015

| 27 mai, 19:39

Senatul a eliminat prevederile referitoare la impozitarea bacșișului, prin amendarea ordonanței de urgență  8/2015 pentru modificarea și completarea unor acte normative, transmite Agerpres.

În forma adoptată de guvern, ordonanța de urgență definea bacșișul și stabilea modul în care acesta trebuia evidențiat pe bonul fiscal.

Printre prevederile care au rămas în vigoare se numără cele referitoare la aplicarea principiului de înregistrare electronică și control automat pentru tarifele de trecere, în mod similar rovinietei, stabilirea sectoarelor de drum și podurilor pe care se aplică tarife de trecere. Proiectul de aplicare a ordonanței de urgență se mai referă și la sancțiunile aplicate operatorilor economici care au fost depistați fără aparat de marcat electronic fiscal.

Proiectul de aprobare a ordonanței a fost adoptat de senatori cu 52 de voturi ”pentru”,  nouă ”împotrivă” și o abținere. El urmează să fie supus votului și în Camera Deputaților, care este decizională în acest caz.

 

Citeşte şi: Declarație-șoc în Parlament: Bacșișul te ajută să nu devii sclavul Europei!

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ