Senatul a respins moţiunea simplă a PSD împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui

| 16 mar, 20:50

Moţiunea simplă a PSD împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui a fost respinsă marţi. Ministrul Economiei Claudiu Năsui a precizat, în plenul Senatului, la dezbaterea moţiunii simple iniţiate de PSD împotriva sa, că din aceste moţiuni simple ale Senatorul social-democrat Daniel Zamfir a afirmat că Năsui şi Voiculescu au patentat „corupţia legalizată”.

 

La rândul ei, senatoarea PNL Alina Gorghiu a vorbit despre o diferenţă între şedinţele Senatului şi ale Camerei Deputaţilor. Ea a spus că în cele de la Cameră erau „Ghiţă” care nu ştiu să facă acord între subiect şi predicat. Gorghiu a făcut apel la decenţă în plenul Senatului şi a îndemnat „aşa-zişii Ghiţă din sala de plen să se ducă acasă la televizor, să mănânce seminţe şi să huiduie de acolo”. Cu câteva zeci de minute de întârziere, după dezbateri, a început votul secret cu bile al moţiunii simple. Moţiunea simplă la adresa ministrului Claudiu Năsui a fost respinsă de senatori.
Moţiunea simplă la adresa ministrului Economiei Claudiu Năsui a fost respinsă cu 55 de voturi „pentru” şi 72 de voturi „împotrivă”, a anunţat senatorul Felix Stroe, în plen. A fost şi o abţinere şi zero voturi nule. În total au votat 128 de senatori din 128 prezenţi. Este cea de-a doua moţiune simplă a PSD respinsă de Parlament, după cea împotriva ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ