Senzaţie la Tulcea, un tablou de Picasso, furat din Olanda, găsit îngropat sub un copac

| 19 noi, 18:02

Răsturnare de situație în cazul românilor care au dat „Jaful Secolului”, în urmă cu şase ani, în muzeul de artă de la Rotterdam! Una dintre lucrări, o pictură de Picasso, a fost găsită în județul Tulcea, la rădăcina unui copac, de o scriitoare olandeză de origine română.

Potrivit Poliției Române, sâmbătă seară, doi cetăţeni olandezi s-au prezentat la Amabasada Olandei, din București, cu un tablou. Acestea au precizat faptul că au găsit tabloul, îngropat, ca urmare a informațiilor cuprinse într-o scrisoare anomină, pe care a primit-o o scriitoare, autoarea unui roman despre celebrul furt.

"Atașatul de afaceri interne din cadrul Ambasadei Olandei a anunțat autoritățile române, iar, la acest moment, o echipă formată din procurori D.I.I.C.O.T. și polițiști ai Direcției de Investigații Criminale - I.G.P.R. efectuează cercetări, pentru lămurirea tuturor aspectelor (audierea persoanelor, cercetarea locului în care au afirmat cele două persoane că au găsit tabloul, expertize criminalistice).

De asemnea, menționăm că tabloul a fost predat autorităților române, urmând ca, în cursul zilei de mâine, să fie trimis Muzeului de Artă a României, pentru a fi expertizat." se spune în comunicatul Poliţiei.

Tag-uri: Picasso
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ