Sepp Blatter, președintele FIFA, INCIDENT la o conferință de presă

| 20 iul, 16:52

Alegerile pentru preşedinţia FIFA vor fi organizate pe 26 februarie 2016, potrivit unui anunț făcut transmis luni de forul fotbalistic mondial, printr-un comunicat, citat de Sky News.

Chiar când s-a aşezat la prezidiu, un jurnalist a venit cu un teanc de dolari falşi pe care a vrut să i-l înmâneze lui Sepp Blatter, după care i-a aruncat în aer, până la intervenţia oamenilor de ordine. Blatter a anunţat că va reveni după ce "se face curăţenie".

Astfel, pe 26 februarie 2016 la Zurich va avea loc Congresul FIFA pentru alegerea noului preşedinte.

Noul lider la FIFA îl va înlocui pe Joseph Blatter care a anunțat recent că demisionează din funcţia de preşedinte al FIFA, după ce a fost reales la conducerea forului fotbalistic modial pentru a cincea oară, la sfârșitul lunii mai.

FIFA se confruntă cu un scandal de corupţie, după ce justiţia americană a pus sub acuzare 14 persoane, printre care doi vicepreşedinţi FIFA şi şapte oficiali ai forului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ