Şerban Huidu, atac fără precedent la adresa Mihaelei Rădulescu

| 23 iul, 19:21

Șerban Huidu comentează ironic cearta Mihaelei Rădulescu cu presa austriacă și o acuză pe vedeta din România de ipocrizie.

Cârcotașul a povestit ce a scos-o din sărite pe divă: "Un ziarist austriac pus pe glume proaste a publicat un articol cu Felix Numeimposibil și doamna Mihaela Rădulescu. Greșeala ziaristului e că a încercat să facă o glumă. Austriac fiind, i-a ieșit cam prost. Titlul articolului: «Astro-Felix și bătrâna». Poza: Mihaela, Felix și un avion pe nume «Old Lady» (Bătrâna Doamnă). Mamă, și de la gluma asta austriacă, s-a trezit orgoliul doamnei Rădulescu”, scie Ziarulring.ro.

Cârcotașul Huidu a comentat replica Mihaelei: "Muci l-a făcut pe ziarist, nici nu știe ce l-a lovit! Și foametea din Somalia e din vina ziaristului austriac, dar doamna Mihaela a uitat s-o menționeze. I-ați tras-o, doamnă! Sunteți mare! Aveți cojones! (mulți ne întrebam, dar acum avem certitudinea). Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. V-ați luat de homosexuali, dar v-ați pozat sărutându-vă cu o actriță. Ipocrizia nu e bună niciodată! Dacă îi mai înjurați și pe ăia din Monaco… Mergeți cu Felix în stratosferă, că acolo nu există ziariști! Au rămas dinții «ziaristului austriac homosexual care urăște evreii» în fundul dvs.? Pe stânga sau pe dreapta? Și dacă da… A rezistat? Ați filmat? O să vedem asta la «Românii au talent»?”.

 

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu, implicată într-un SCANDAL MONSTRU, în Austria

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ