Serena Williams, cea mai rapidă calificare la Turneul Campioanelor

| 06 iul, 15:32

Jucătoarea americană de tenis Serena Willams a mai adăugat un record în impresionantul său palmares, reușind cea mai rapidă calificare la Turneul Campioanelor, tradiționala finală de sfârșit de sezon din circuitul WTA, la care participă cele mai bune opt jucătoare ale lumii, informează Reuters.

Câștigătoarea primelor două turnee de Mare Șlem ale anului, Openul Australiei și Internaționalele Franței de la Roland Garros, Serena Williams și-a asigurat prezența la Turneul Campioanelor de la Singapore, cu mai bine de trei luni înaintea startului acestei competiții, după accederea în optimile de finală la Wimbledon, în urma victoriei înregistrate în fața britanicei Heather Watson (6-2, 4-6, 7-5).

"Sunt cu adevărat încântată să fiu prima jucătoare calificată pentru finala WTA. Abia aștept să mă întorc la Singapore și să-mi apăr titlul", a declarat Williams, care a învins-o în finala ediției trecute a Turneului Campioanelor pe românca Simona Halep (6-3, 6-0).

În vârstă de 33 ani, Serena Williams are în palmares 20 de titluri de Mare Șlem și ocupă pentru a 124-a săptămână consecutivă prima poziție în clasamentul WTA. Ea o va avea ca adversară în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon pe sora sa mai mare, Venus Williams.

Potrivit WTA, Serena Williams este jucătoarea cu cea mai rapidă calificare la Turneul Campioanelor, de la modificarea formatului acestei prestigioase competiții, în 2003. Americanca va încerca să câștige pentru a șasea oară în cariera sa trofeul la finala circuitului WTA, programată între 23 octombrie și 1 noiembrie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ