Serena Williams s-a calificat cu emoții în sferturile de finală la Madrid

| 06 mai, 19:59

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul unu mondial, a tremurat pentru calificarea în sferturile de finală ale turneului WTA de la Madrid, salvând trei mingi de meci în fața belarusei Victoria Azarenka, de care a dispus cu 7-6 (7/5), 3-6, 7-6 (7/1), într-o partidă disputată miercuri la "Caja Magica".

Campioana din Statele Unite a înregistrat cu această ocazie cea de-a 23-a sa victorie din acest sezon, de la debutul căruia nu a pierdut niciun meci.

Williams, câștigătoarea competiției din capitala Spaniei în 2012 și 2013, o va înfrunta în turul următor pe învingătoarea întâlnirii dintre spaniola Carla Suarez Navaro (Spania/N.12) și sârboaica Ana Ivanovic.

Într-o altă partidă disputată miercuri, daneza Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 5, a dispus în două seturi, 6-3, 6-2, de poloneza Agnieszka Radwanska (nr.9), urmând să o întâlnească în sferturile de finală pe deținătoarea trofeului, rusoaica Maria Șarapova, care a învins-o greu, cu 6-2, 4-6, 7-5, pe Caroline Garcia (Franța).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ